“21 dies amb amb persones depenents: Alzheimer”

Samanta Villar passa ’21 Dies’ amb persones depenents (Febrer 2010)

Lliurament, lluita, superació… Samanta Villar conviurà i cuidarà de persones amb una gran dependència durant 21 dies per mostrar-nos com viuen, com s’enfronten a la seva malaltia i com superen dia a dia els seus problemes amb un somriure. Les seves famílies i sers estimats fan l’impossible i inimaginable perquè aquestes persones visquin el més dignament possible, que requereixen d’atenció gairebé permanent. Tots ells constitueixen un model de superació per a la resta, l’exemple més clar que amb molt poc es pot fer molt, veritables herois amb nom i cognoms que ens mostren aquesta altra cara de la Llei de la Dependència.

Aquests 21 dies serviran també perquè Samanta s’impliqui a fons amb aquestes persones per ajudar-les. Samanta serà la seva veu per transmetre la situació en la qual es troben. Viurà en primera persona la seva tensió diària, una tensió que creix mentre esperen que arribin les ajudes que els corresponen per Llei. Aquestes ajudes no sempre arriben, i les persones que sofreixen aquests problemes es troben, de vegades, indefenses davant la passivitat de l’Administració.

Una èpica història d’amor: el Alzehimer no els podrà separar

Però el cas de la família de Sonia no serà l’únic. Samanta pren consciència d’una èpica història d’amor. Un vell matrimoni. Ell ha abandonat el seu treball i la seva “vida” per cuidar a Tere, que pateix Alzheimer. A pesar que ella no li reconeix, ni parla, ell ens confessa que no se sent solament… té la sort del que els queda: estar.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s