Galeria Esther Montoriol Exposició Octubre – Novembre 2013

Exposició retall

La galeria esther montoriol se suma a les diferents activitats programades en relació amb el Dia Mundial de lʼAlzheimer amb dues exposicions complementàries que giren entorn de la memòria i que sʼinauguraran el pròxim 3 dʼoctubre de 2013 a les 19,30 h.

A lʼespai 3, “las lágrimas del color – 2003-2011” de Palomo Miguelena, artista a la dona del qual, sent encara jove, van diagnosticar un Alzheimer ara fa 10 anys. Per a ell, la pintura ha estat un salvavides i lʼobra realitzada durant aquests 10 anys és un retrat de la malaltia.

A lʼespai 1 i 2, lʼexposició col·lectiva “un mirall buit” en què 13 artistes ens mostren diferents maneres d’abordar el tema de la memòria des de l’art.

Joan Brossa, Vari Caramés, De Val, Matilde Grau, Pere Llobera, Chema Madoz, Cesc Riera, Aleydis Rispa, Gabriel Schmitz, Eulàlia Valldosera, Vida Yovanovich, Jorge Zambrano, Mariano Zuzunaga.

Hi participen, també, els poetes: Mª José Aldunate, Olga Arauzo i Antonio ReisNavares.

Projectarem, a més, documentals i pel·lícules sobre lʼalzheimer: “Nedar” de Carla Subirana, “Bicicleta, cullera, poma” de Carles Bosch, “Bucarest, la memòria perduda” dʼAlbert Solé i “Hanna e Violka” de Rossella Piccinno.

La programació i el dia de presentació dels documentals per part dels seus directors i el debat posterior, així com altres activitats al voltant de lʼexposició, les trobareu al nostre web: http://www.montoriol.com

Part de les vendes obtingudes es destinarà a la lluita contra lʼAlzheimer.

Anuncios