Entrevista a Perla Kaliman: Què pot fer l’alimentació per la malaltia d’Alzheimer?

nova-piramide-aliments

La relació entre alimentació i salut és directa. Tot i que, com sabem, no hi ha cap tipus de teràpia que pugui detenir el progrés de la malaltia d’Alzheimer, certament l’alimentació podria prevenir o ajudar a fer-ho més lent, com passa en moltes d’altres patologies.

La doctora en Bioquímica Perla Kaliman, investigadora del CSIC i autora del llibre “Cocina para tu mente“, ha estat entrevistada al bloc sobre alimentació saludable El Piscolabis per parlar de l’impacte de l’alimentació i els estils de vida saludables sobre l’Alzheimer.

Hi ha aliments que es poden considerar factors de risc? N’hi ha d’altres que es poden considerar “protectors”? Hi ha relació entre el sedentarisme i la malaltia d’Alzheimer? Cap a on van les investigacions en nutrigenètica i nutrigenòmica en aquest terreny?

Per llegir l’entrevista clica aqui.

Anuncios