Una comunitat virtual per familiars de malalts d’Alzheimer: «Personas que conviven con Alzhéimer»

personas que conviven con alzheimer2

Ja es troba online la plataforma digital «PERSONAS QUE CONVIVEN CON ALZHÉIMER», un espai virtual de trobada que ofereix contactes i informació per que totes aquelles persones que d’una manera o una altra es troben al costat de l’Alzheimer puguin viure millor la seva situació. Està dirigida a cuidadors i familiars, a qualsevol persona amb interès en el problema, i fins i tot, a persones que han estat diagnosticades amb la malaltia.

El web posa a disposició dels usuaris dos seccions:

-Comunidad, és l’espai d’interacció, a on les persones poden consultar dubtes i unir-se a grups amb interessos comuns o associacions de pacients;

Experiencias, és un bloc comunitari a on els usuaris aporten articles basats en les seves vivències o, simplement, poden llegir allò que d’altres persones han après de la seva relació amb l’Alzheimer.

Es tracta d’un espai contingut dins de la comunitat «Personas que conviven con una enfermedad», a on es poden trobar d’altres plataformes que s’ocupen de l’artritis, la diabetis, l’epilèpsia, la psoriasi, el trastorn bipolar o els transplantaments. La comunitat sobre Alzheimer s’ha desenvolupat amb la col.laboració de CEAFA, a traves del projecte KNOW Alzheimer.

«Personas que conviven con alzhéimer» rep al visitant amb el video «Els 10 mais de l’Alzheimer», un decàleg que difon  la millor manera de conviure i cuidar dels nostres familiars malalts.

Anuncios