Comunicat de CEAFA sobre la Fundación AFAL Futuro

CEAFA-LOGO-ALZ

Com probablement haureu vist o llegit a les notícies, una institució privada anomenada Fundación AFAL Futuro està sent investigada a causa del que podrien ser delictes greus.

CEAFA i les seves entitats membre han cregut convenient i necessari fer un comunicat. La Confederació Espanyola d’AFA  vol donar tranquil·litat i confiança a les entitats membre, als diferents col·laboradors que comparteixen els mateixos objectius i al conjunt de la societat, destacant que tots segueixen treballant amb la transparència i les bones pràctiques que sempre els han fet honor.

Us fem un resum de l’article, però el podeu llegir sencer fent clic aquí.

1- CEAFA reitera totes les comunicacions anteriors, on aclaria que no mantenia cap tipus de col·laboració amb AFAL Contigo, organització aliena a la nostra entitat.

2- Expressa la seva preocupació per les possibles repercussions negatives que es puguin desprendre d’aquest procés cap a les associacions de familiars de persones amb la malaltia d’Alzheimer i d’altres demències.

3- Desitja que la justícia actuï amb celeritat per esclarir els fets i mostra el més profund respecte cap a ella.

4- CEAFA i les seves entitats membre continuen desenvolupant la seva tasca com han fet fins ara, amb l’únic objectiu de millorar la qualitat de vida de TOTES les persones afectades.

El comunicat el signen les entitats membre que van estar presents a la darrera Assemblea General Ordinària de CEAFA, celebrada el 31 de maig de 2014.

Anuncios