El conseller d’Interior lliurarà a la FAFAC el xec del Calendari Solidari dels Mossos d’Esquadra

El conseller Ramon Espadaler visitarà divendres 20 de març les instal.lacions d’AFAB, on es troba també la seu oficial de la Federació d’Associacions de Familiars de malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC), per fer el lliurament a la presidenta de la federació i els presidents de les AFA membres, repartides per tot el territori.

presentació calendari mossos3El Calendari Solidari del Cos de Mossos d’Esquadra ha quedat totalment esgotat aquest 2015. El proper divendres 20 de març, el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya farà l’acte de lliurament d’un xec simbòlic amb l’import de la recaptació aconseguida a la presidenta de la FAFAC, la Sra. Inmaculada Fernández.

A les 16:30, arribarà l’Hble. Sr. Ramon Espadaler a la seu oficial de la federació catalana, situada al carrer Cartagena, 182, de Barcelona, on comparteix instal.lacions amb AFAB. Hi haurà la presència d’importants càrrecs del Cos de Mossos d’Esquadra i presidents i personal de les Associacions de Familiars de malalts d’Alzheimer membres de la FAFAC.

A les 17:00 es farà l’acte de lliurament del xec simbòlic, amb una fotografia de família i una visita a les dependències de la FAFAC.

Gràcies al vostre recolzament, el Calendari Solidari per l’Alzheimer ha estat un gran èxit. Us esperem divendres!

Anuncios