AFAB amb la Societat Catalana de Neurologia

PROGRAMA XIX REUNIO SCN BARCELONA MAIG 2015Entre els dies 13 i 15 de maig la Societat Catalana de Neurologia va fer el seu congrés anual, amb un programa ple de conferències, sessions magistrals i trobades amb entitats. AFAB va estar present per compartir el capital de coneixement de les AFA amb els professionals especialitzats en neurologia de més alt nivell. 

La Societat Catalana de Neurologia és conscient de que els canvis que s’estan vivint en aquest moment a nivell polític, acadèmic i social requereixen respostes per la seva part i els obliga a treballar encara més per mantenir l’alt nivell, reconegut internacionalment, dels neuròlegs catalans.

scn1La SCN és una institució degana que va fer 100 anys al 2011. Ara més que mai es considera obligada a reforçar la neurologia de Catalunya, no perdre el pas dels nous temps, donar a conèixer la qualitat científica dels nostres professionals i participar de forma més activa a la societat. Per aquest motiu, col.labora estretament amb les associacions de malalts, que, des de la seva primera línia de contacte amb les malalties, recullen un capital de coneixement amb de valor incalculable pels investigadors.

AFAB va estar present a la XIX Reunió Anual de la SCN, on hi van haver conferències, sessions magistrals i xerrades destinades a donar a conèixer els darrers descobriments en el camp de la neurologia i posar en comunicació als diferents agents que treballen contra les malaties neurològiques, com l’Alzheimer.

scn2D’esquerra a dreta: Carmen Aleix (Presidenta de la Federación Española de Ictus, FEI), MªDolores Rodriguez (AFAB), Ana Sánchez (Responsable de relacions institucionals d’ALDEC), Roser Rovira (Presidenta de la Associació Catalana de Malalts Epilèptics)

 

Anuncios