AFAB a la investidura d’Ada Colau com alcaldessa de Barcelona

Ada Colau s’ha convertit en la primera alcaldessa de la història de Barcelona. El dissabte 13 més de 700 persones van seguir el ple d’investidura dins de l’Ajuntament, amb una forta presència d’entitats socials entre el públic. AFAB va ser-hi a través de la representació de la seva presidenta, Concepció Pujolar, i la seva directora, Inma Fernández. ada colau barcelonaAda Colau va ser investida per majoria absoluta, amb els vots dels regidors del seu partit, d’ERC, del PSC i d’un de la CUP. A més dels presents a l’interior, a la plaça de Sant Jaume van ser més de 2.500 els barcelonins que van viure en directe l’inici d’aquesta nova etapa política a l’Ajuntament de Barcelona.

En els parlaments, els grups de l’oposició van mostrar la seva voluntat de col·laboració amb Colau i li van demanar que fos l’alcaldessa de tots els barcelonins. Ada Colau, per la seva banda, va fer un discurs d’investidura emotiu i compromès on va reivindicar el paper de les dones, es va mostrar orgullosa del seu passat com a activista social i va assegurar que “ara cal més que mai treballar per objectius comuns” i fer que “la gent sigui la protagonista”.

inma y conxita investidura colau

A la foto, la presidenta d’AFAB, Concepció Pujolar, i la directora, Inma Fernández, convidades a la sessió, que va doblar l’assistencia d’altres ocasions. Des d’AFAB, tal i com va manifestar l’Inma davant de les càmeres de BTV, només esperem que trobin resposta les il.lusions que hi ha.

Si voleu veure la peça completa sobre la sessió d’investidura, cliqueu aquí.

Inma BTV investidura Colau

Anuncios