AFAB celebra la Mercè a la 20a Mostra d’Associacions

cartellmerce2015Els dies 19, 20 i 24 de setembre tindrà lloc la 20a Mostra d’Associacions de Barcelona, en el marc de la Festa Major de la ciutat, la Mercè.  

La Mercè és una festa de festes, una celebració multitudinària i popular que aglutina art, tradició, música i participació ciutadana. Durant prop d’una setmana i en diversos espais públics de la ciutat es reuneixen entre 1.500.000 i 2.000.000 de barcelonins i barcelonines de totes condicions al voltant de diferents activitats cultural, artístiques i festives.

Però sobretot és una festa de les persones, dels que som d’aqui i de tots els qui són a la nostra ciutat i volen celebrar-la i gaudir-ne. Per això, és en aquest marc ideal que més de dues-centes entitats de la ciutat presenten les seves activitats i projectes a la plaça de Catalunya.

La Mostra d’Associacions de Barcelona és una trobada que ja porta vint anys aplegant organitzacions formades per la societat civil que donen testimoni del poderós teixit associatiu de la capital catalana. Aquest setembre AFAB estarà present en aquesta trobada amb un espai molt especial dins de la Llotja de la Mostra.

Si teniu ganes de fer associació, no us perdeu aquesta ocasió per coneixer el suport associatiu dinàmic i vibrant de Barcelona, on AFAB té l’honor d’ocupar el seu petit espai.

Us esperem!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.