Visita a l’Auditori per començar l’any amb bona sintonia

 

El passat 12 de gener vam fer una sortida molt especial: un matí d’orquestra adreçat a les persones que pateixen la malaltia de l’Alzheimer.

L’activitat formava part del programa d’inclusió “Apropa cultura”, que afavoreix l’assistència a la programació dels principals equipaments culturals de Catalunya i que enforteix les experiències vitals dels col·lectius més vulnerables i fa realitat el dret a la cultura per a tothom.

En primer lloc, vam gaudir de les cançons que més ens agraden com ara “Noelia”, “Eres tú”, “Chica yeyé” o “Tengo una debilidad”, interpretades pels estudiants de l’ESMUC , que ja haviem tingut l’oportunitat de conèixer anteriorment al Bingo Musical que vam organitzar al centre.

Tot seguit, vam tenir l’honor de poder assistir a l’assaig de l’Orquestra Nacional de Catlunya. Tot un privilegi!

I per finalitzar, vam fer un taller de musicoteràpia, on vam poder experimentar amb els diferents instruments i seguir el ritme de les cançons que ens proposaven.

L’activitat va ser un gran èxit. I tant ens va agradar que hem iniciat un nou programa de col·laboració amb l’Auditori per tal de poder repetir aquesta experiència.

Aquí teniu unes fotos d’aquest dia tan musical!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.