Cada divendres a l’AFAB anem a fer Activitats Aquàtiques!

Els nostres usuaris estan esperant durant tota la setmana que sigui divendres! El motiu és que divendres és el dia de les “Activitats Aquàtiques” on passen una bona estona fent activitats a la piscina.  

Des del mes passat, cada divendres, els matins dels nostres usuaris trancorren al Poliesportiu Claror del carrer Cartagena, on formen part del Programa Activitats Aquàtiques, que dóna la oportunitat als usuaris del centre de dia de realitzar activitats físiques i exercicis a la piscina.

piscina1

Amb aquestes activitats, a més de beneficiar la seva salut amb l’exercici, també aconseguim normalitzar la seva situació, fent que se sentin integrants del col·lectiu social, realitzant activitats amb els veïns i tot el conjunt de la gent del barri.

Però no només l’exercici a l’aigua beneficia als nostres usuaris: caminar fins el poliesportiu i el fet de treure’s i posar-se la roba, són activitats terapèutiques que els ajuden en el seu dia a dia.

Volem agraïr el Club Poliesportiu Claror de Cartagena i a tot els seu personal l’esforç i implicació en el projecte, així com la cessió de les seves instal·lacions per la realització del projecte.

Moltes gràcies!