Donem la benvinguda a la tardor recordant les sortides de l’estiu.

A l’AFAB ja estem preparant les activitats del nou curs 2017 – 2018 pels usuaris del centre. Com cada any, les activitats inclouran sortides ludico culturals, programes de voluntariat i activitats aquàtiques.

IMG_1388

Dins el programa d’activitats del curs anterior, aquest estiu hem fet dues sortides molt especials: una visita al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, on vam poder veure l’exposició del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 i descobrir moltes dades curioses dels jocs que es van organitzar a la nostra ciutat.

Vam passar-ho molt bé fent fotografies i ens van quedar amb moltes ganes de tornar-hi! Des d’aquí volem agraïr el gran tracte rebut per part del personal del Museu.

20170711_114016

 

Aquest mes de setembre hem començat les activitats amb les piles ben carregades. Els passats 13 i 14,  vam visitar l’exposció “Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural” al Museu del Disseny de Barcelona. 

Vam aprendre que en gairebé tot el que fem al llarg del dia utilitzem un o més objectes. Si volem seure utilitzem una cadira, per fer la bugada una rentadora, per veure’ns-hi encenem un llum…, objectes de múltiples dissenys i funcions que ens han acompanyat al llarg de la vida i que ens mostren que a mesura que el món canvia també ho fan els objectes.

Ens va agradar molt i la vam trobar molt interessant i divertida.

2017-09-27-PHOTO-00000335

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios