Tornem a la Barcelona del segle XIII i ens endinsem al Mediterrani amb els usuaris de l’AFAB.

A finals de mes els usuaris de l’AFAB van visitar l’exposició Drassanes i galeres del museu marítim de Barcelona (MMB). Aquest espai inclou un recorregut emmarcat en una escenografia en forma de galera en construcció. A més, s’exposen peces de les col·leccions del MMB, incloent-hi peces que pertanyen a la història de les Drassanes Reials, models de l’edifici i diferents models de galeres.

IMG_0283

Unes animacions audiovisuals ens van introduir a la Barcelona del segle XIII i en els grans conflictes bèl·lics del Mediterrani protagonitzats per les galeres. Aquestes projeccions es combinen amb elements interactius que permeten al visitant conèixer el procés de construcció de les galeres i la vida a bord de manera dinàmica i experiencial.

Uns simuladors de rems instal·lats en l’exposició ens van permetre, viure en primera mà l’esforç que representava remar en una galera.

Com sempre, va ser una activitat molt gratificant per tots, ens vam sentir molt estimats i van ser molt atents amb nosaltres. Vam aprendre moltes coses i ja tenim ganes de tornar-hi ben aviat, ja que el MMB té moltes experiències per oferir-nos.

Aquí us deixem més fotografies d’aquest dia tan interessant!

Anuncios