Diem adéu a l’hivern amb molta activiat.

La primavera ha arribat i gairebé no ens n’hem adonat amb tanta activitat! Hem cantat, hem tocat castanyoles, hem nadat i fins i tot hem anat al camp del Barça! 

El passat 27 de febrer al centre de l’AFAB del carrer Cartagena vam rebre una visita molt especial; el grup Coral de l’Institut Salvador Espriu. No va ser la primera vegada que ens visitaven, ja que a mitjans de gener ja van venir i donada la bona acollida de l’activitat, tant pels usuaris com per l’alumnat de l’Institut es va decidir repetir-ho.

20180227_174502

 

Els usuaris van estar encantats, una vegada més, de gaudir del seu impressionant talent i d’escoltar les cançons més conegudes del panorama actual. Està clar que per tots va ser una activitat molt gratificant.

Agrair una vegada més a l’Institut Salvador Espriu per involucrar-se tant en el nostre projecte de forma voluntària. Ens agrada molt veure com els més joves s’impliquen en causes socials.

A principis de març, diferents grups de l’AFAB hem fet visites a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, cada un dels grups hem gaudit de diferents parts del museu i del camp, però està clar que tots hem viscut una experiència 100% blaugrana i molt xula.

IMG_1172

El dimecres 7, amb el primer grup, vam visitar les dues plantes del museu més visitat d’Europa i vam poder anar a les grades i veure el camp.

IMG_1178

El dilluns 12, amb un altre dels grups, vam baixar a la zona de vestidors i vam poder accedir al terreny de joc des del túnel de vestidors, i sentir-nos com futbolistes professionals. Agrair als alumnes de l’Institut Salvador Espriu que van venir a fer de voluntaris dels nostres usuaris.

 

 

 

Finalment, el dimecres 14 de març vam visitar la primera planta del museu on vam centrar especial atenció a l’espai dedicat al futbolista argentí; Leo Messi, vam poder veure les copes i premis obtinguts per l’argentí i pel Club. També vam visitar les grades i vam ser testimonis de com es prepara el camp per rebre un partit de Champions, ja que aquell mateix vespre el Barça s’enfrontava al Chelsea.

Van ser uns dies molt divertits i interessants que no haguessin estat possible si no fos per la Fundació FC Barcelona, que ens ha permès poder fer aquestes visites de forma gratuïta i conèixer de més a prop els secrets més ben guardats del Camp Nou; així que des de l’AFAB us volem donar les gràcies! Esperem tornar aviat!

I com durant tot l’any, cada divendres ens hem posat el banyador i hem fet cap al poliesportiu Claror del carrer Cartagena a fer activitats aquàtiques. Des de fa un temps tenim firmat un conveni que ens permet gaudir de la piscina del centre esportiu de forma gratuïta  durant els mesos d’octubre a juny.

AFAB.JPG

Als usuaris els hi encanten les activitats aquàtiques i desitgen que sigui divendres per poder gaudir de l’aigua i els beneficis que aquesta els hi aporta a tots ells.

OPCF9528.JPG

Les activitats aquàtiques fomenten la relaxació i la mobilitat articular a la gent gran, a més els ajuda  a millorar i reforçar les capacitats que han anat perdent al llarg dels anys. Aquest tipus d’activitats tan dinàmiques els hi aporten vitalitat i afecten positivament  la seva salut.

ARYH3999.JPG

Finalment, agrair al poliesportiu Claror i a tot el seu personal per tractar-nos amb tant d’afecte  i proporcionar-nos les seves instal·lacions per col·laborar amb projectes com el nostre.

Anuncios