Atenció social

L’Alzheimer és una malaltia degenerativa, és a dir, que la seva evolució modifica les necessitats de qui la pateix. AFAB té molt clara la importància de fer un seguiment proper de l’assistència que es dona als nostres familiars afectats. El Servei d’atenció social visita residències, centres de dia, centres sòcio-sanitaris, hospitals de dia, empreses de serveis, etcétera, per assegurar-se de que els malalts disposen dels recursos més adequats. 


life ring2Quin és el nostre objectiu: 
que els centres ofereixin alta qualitat assistencial, ambient familiar i el tracte especial i sensible que necessiten els nostres malalts.

El nostre protocol de treball és el següent:

–Primer contacte amb el centre, on s’omple una fitxa descriptiva dels serveis que ofereix, el personal que hi treballa i les activitats que s’hi desenvolupen.

–Seguiment de la filosofia de treball, del funcionament i de la organització del centre.

–Recomanacions al centre: si és el cas, es recomanen recursos o actuacions específiques al centre amb la finalitat de que ofereixi al malalt un servei fiable i de qualitat.

 

Des del departament de treball social volem fer una crida a tots els socis perquè col·laboreu amb nosaltres.

El punt de vista de la família és molt important la visió de la família, ja que els seus membres són testimonis directes del tracte i el treball diari al centre on es troba el seu familiar afectat. El departament de treball social necessita que els familiars els proporcionin informació sobre els centres que coneixen. Tant els informes negatius com els positius ens ajuden a conèixer de més a prop els recursos disponibles i tenir una visió de conjunt de la situació al centres d’assistència.

En conveni amb l’Ajuntament de Barcelona

logo ajuntament barcelona

 

 


Si voleu ampliar aquesta informació, podeu posar-vos en contacte amb el departament d’atenció social des d’aquest formulari.