Targeta CX Catalunya Solidària

Convocatoria

CatalunyaCaixa inicia la segona convocatòria del programa Targeta CX Catalunya Solidària, destinat a col·laborar econòmicament amb entitats sense ànim de lucre que vulguin desenvolupar projectes socials a Catalunya. Apunta-t’hi i aconsegueix més suport per ajudar el teu territori amb els teus projectes. Entre tots, sumem més.

Què és?

El programa Targeta CX Catalunya Solidària vol ajudar les entitats que contribueixen a les causes socials aportant el 0,10% de l’import de les compres realitzades pels clients CX amb la Targeta CX Catalunya Solidària realitzades d’abril de 2014 a març de 2015, inclòs.

targeta

La selecció de les entitats beneficiàries dels ajuts econòmics es farà a través d’un sistema de votació en el qual participaran els titulars d’una Targeta CX Catalunya Solidària que estigui vigent durant el període de votació.

Els clients que contractin la targeta podran votar entre el 2 i el 27 de juny l’entitat i projecte més interessant a través del web www.cxtargetasolidaria.com.

Les 3 entitats que més vots obtinguin seran les beneficiàries dels ajuts.

Com hi pots participar?

L’entitat participant ha de desenvolupar un projecte que s’executi principalment a Catalunya i que s’inclogui en algun dels àmbits d’actuació següents:

Pobresa

  • Atenció de les necessitats bàsiques.
  • Assistència als col·lectius més vulnerables.

Salut

  • Discapacitats físiques, sensorials, intel·lectuals, psíquiques i orgàniques.
  • Malalties degeneratives, cròniques, rares…
  • Assistència a malalts.
  • Recerca.

Educació i formació

  • Suport escolar i educatiu per a la infància i joventut.
  • Formació per a l’ocupació.

Sol·licituds 2014

Totes les entitats que vulguin participar en la convocatòria 2014 del programa Targeta CX Catalunya Solidària hauran de presentar la sol·licitud d’inscripció a través del web www.cxtargetasolidaria.com i omplir el formulari electrònic de presentació de sol·licituds específic. Cada entitat podrà fer una única inscripció. A la fi de la resolució del programa, es publicarà al mateix web el nom de les 3 entitats seleccionades.

El període d’acceptació de les sol·licituds està comprès entre les 8.00 h del 7 d’abril i les 15.00 h del 23 de maig de 2014.

Telèfon de consultes: 902 425 542.